sv

+358 50 5366281

Ta kontakt
sv

Cykeluthyrning

Tähtipyörä elcykel

25€/3h eller 35€/dygn

(upp till 70-80 km)

*I priset ingår cykelhjälm

Head elcykel

25 euro/3 h eller 35 euro/dygn

(upp till 120-130 km)

*I priset ingår cykelhjälm

Strandvägen är säkert bekant för de flesta – men vad finns bortom landsvägen? Vill du få en annorlunda semesterdag, rekommenderar vi att du hoppar upp i cykelsadeln och gör en dagsutflykt på vägar du normalt inte kör på. Att cykla till färjfästet och ta färjan över till Bergö är en lätt men avkopplande utflykt. Du hinner se det mesta av ön och så kan du fika på det mysiga caféet Skärgårdsdelikatess innan du cyklar tillbaka till Molpe.

Eller så styr du söderut och cyklar genom Korsnäs och vidare mot Harrström och Rangsby. I Fagerö kan du njuta av riktigt stora bollglassar eller spela minigolf. Minigolf kan du även spela i Åminne om du styr cykeln norrut. Välj den gamla, kurviga landsvägen och undgå biltrafik. Men du kan även cykla till Petalax och därfrån cykla längs lugna, skuggiga grusvägar – antingen till Korsbäck eller Taklax. Ifall du hyr en elcykel har du stor hjälp i upp till 130 kilometer, och din huvudsakliga uppgift blir att njuta av omgivningen. Har du inte tidigare prövat en elcykel, är det dags att göra det denna sommar! Vi hjälper er gärna med ruttförslag!


050 5366281

050 5366281

Uthyrning


Kontakt


Molpe simstrand
Sjövägen 272, 66210 Molpe

Företaget


Polkuped kajak erbjuder guidade turer och uthyrning av kajaker, SUP-brädor och cyklar. Vi finns i Molpe som ligger på Finlands västkust, cirka 30 minuter söder om Vasa. Molpe är ett riktigt paradis för dig som älskar havet, att utöva olika sportaktiviteter, simma eller bara njuta av gemenskapen och den fina naturen. Välkommen!

Polkuped Kajak 2020 | Web design by BAMM!

Kontakta oss