fi

+358 50 5366281

Ota yhteyttä
fi

Polkuped Kajak

Polkuped Kajak tarjoaa monipuolisia ohjattuja retkejä Merenkurkun alueella sekä kajakkien että polkupyörien vuokrausta. Meidän toiminta sijaitsee Molpessa – noin 30 minuuttia Vaasan eteläpuolella. Molpe on paratiisi kaikille jotka rakastavat merta, liikunta-aktiviteettejä, uimista tai nauttia hyvästä seurasta ja hienosta luonnosta. Olemme myös liikkuvia ja voimme tulla kajakki-trailerin kanssa mihin vain.

Meiltä voit vuokrata: 

Ajankohtaiset retket

Ryhmäohjaukset

Ohjaamme myös isompia ryhmiä, kuten polttarit, kaveriporukat, TYKY-ryhmät ja perheet. Pystymme myös luoda kokonainen elämyspaketti sisältäen ruoat ja yöpyminen yhteistyössä paikallisten yritysten kanssa. Olemme liikkuvia ja voimme tulla kajakki-trailerin kanssa mihin vain. Koulutettu melontaohjaaja ohjaa ja turvaa melontaelämyksenne. Ota yhteyttä, niin luomme teille hienon elämyksen. 

Ryhmävaraukseen

Opaspalvelu 

Jos et ole koskaan melonut aikaisemmin, suosittelemme että pyydät ohjaaja mukanaasi. Silloin saat hyvän retken ohjausta, seuraa ja myös hyviä melontavinkkejä kokeneelta melojalta. Ohjaaja voi myös osallistua retkeen ensimmäinen tunti ja sitten voitte jatkaa omin päin. Ohjaajapalvelun hinta alk. 30 euroa. 

Ota yhteyttä

Meistä

Olemme perheyritys Moikipäästä. Myymme verkkokaupassamme tuotteita aktiiviseen perhe-elämään.
Vedämme myös hierontayritystä nimellä Moikipään hieronta ja urheiluneuvonta / Molpe massage &
träningsrådgivning. Kesällä 2018 lanseerasimme kajakinvuokraustoimintamme.

Yhteistyökumppanimme

Ota yhteyttä

@polkupedkajak


Vuokraus


Yhteystiedot


Molpen uimaranta
Sjövägen 272, 66210 Molpe

Yritys


Polkuped Kajak tarjoaa monipuolisia ohjattuja retkejä Merenkurkun alueella sekä kajakkien että polkupyörien vuokrausta. Meidän toiminta sijaitsee Molpessa – noin 30 minuuttia Vaasan eteläpuolella. Molpe on paratiisi kaikille jotka rakastavat merta, liikunta-aktiviteettejä, uimista tai nauttia hyvästä seurasta ja hienosta luonnosta.

Polkuped Kajak 2020 | Web design by BAMM!

Ota yhteyttä